Loading...

Blog

Point store V2 için çalışmalarımız başladı

Point store V2 için çalışmalarımız başladı
POİNT STORE V2 İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI
  • Tarih : 14 Nisan 2015, Salı 12:38
  • Paylaşan : admin
  • Kategori : Point Store
  • Görüntüleme : 5388

Point store V2 için çalışmalarımız bir süre önce başladı. V1 ilebüyük ölçüde farklı olacak yeni sürümde özellikle güncel gereksinimlere cevap verebilecek yeni özellikler eklemeyi planlıyoruz.

Versiyon 2.0 için çalışmalar başladı...

70%

Gelecek yenilikler:

Günümüzde bir çok firmanın aynı anda hem kendi mağazasında hem de Gitti Gidiyor, N11 gibi mağazalarda ürünlerini sergilediği ve Cİmri, Bilio gibi rehberlere ürünlerini listelediği ve bunun için uygun altyapılara zor erişebildiğini gözlemledik.

Yeni sürümümüzle birlikte XML ihraç ve içe aktarma özelliklerine ağırlık vereceğiz. Özellikle başlıca portal ve rehberlerin XML çıktılarını hazır halde yönetim panelinize eklemeyi planlıyoruz. Yapmanız gereken sadece listelere göndermek istediğiniz ürünleri işaretlemek ve varsa gerekli API ayarlarınızı girip elde edeceğiniz XML linkini kopyalamak olacak.

Bu sürümde kontrol panelimizi de mobil uyumlu yaptık, Siparişlerinizi her yerden ve tüm cihazlarla yönetebilmeniz için kolaylık oluşturmak istedik.

Önemli kısıtlamalarımızdan biri olan tema editleme özelliğini kullanıcılara açıyoruz. Hali hazırda altyapınızla irlikte gelen temalarınızdan dilediğinizi seçip kontrol panelinizden değişiklik de yapabilmeniz için güvenli bir sistem oluşturuyoruz.

Gelişmeler oldukça Bu makaleyi güncelleyeceğiz.

23-04-2015 Perşembe

Yönetim panelimizin arayüzü tamamlandı. 2.0 Versiyonumuzda yönetim panelinde daha çok açıklamaya yer vermeye çalıştık. Tüm işlevleri kullanıcı deneyimini kolaylaştıran ve karışıklıklara ışık tutan örneklemelerle izah etmeye çalıştık. Kullanıcıların olabildiğince sayfadan ayrılmadan işlemlerini gerçekleştirmesi için çalıştık.

Point store kontrol paneli Ödeme yöntemleri

27-05-2015 Çarşamba

Kargo yöntemleri dinamikleştirildi. Kargo firmaları ve bu firmalara ait metodlar oluşturulabilir ve sabit fiyat, desi değerlerine göre artan ya da ücretsiz kargo gibi seçenekleri mağaza yöneticileri tarafından oluşturulabilir kıldık.

Kargom nerede özelliği eklendi. Kontrol panelinden sipariş kargolandığında "müşteriye bildir" işlemini yaparken müşteri mailine kargo takip adresi gönderilmesi sağlandı.

Blog, Bilgi sayfaları ve bu içerik türlerine ait oluşturableceğiniz kategorilerden oluşan etkili bir içerik yönetimi oluşturuldu.

Sipariş ve ziyaretçi istatistikleri geliştirildi, sepette terk edilen siparişler istatistiklere eklendi, grafik ve tablolarla inceleme kolaylığı sağlandı.